Ταΐστρες

Νέες ταΐστρες χωρίς συγκολλητά μέρη, γαλβανισμένη εν θερμώ!

H MAXMETAL παρουσιάζει τις πιο σύγχρονες ταΐστρες χόρτου καρπού, χωρίς συγκολλητά μέρη, γαλβανισμένη εν θερμώ που συναρμολογείται σε 5 λεπτά. Με την εργονομική σχεδίαση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, αντέχει στον χρόνο και εξοικονομεί ακόμα περισσότερη τροφή.

Πρόκειται για μία κορυφαία και πρακτική λύση για το τάισμα αιγοπροβάτων με άχυρα, τριφύλλι κ.λ.π.

Είναι εξαιρετικής ποιότητας γαλβανισμένες εν θερμώ, ώστε να αντέχουν στις συνθήκες ενός στάβλου. Είναι μία πανίσχυρη κατασκευή που αντέχει στον χρόνο, χωρίς συγκολλητά μέρη που συναρμολογείται πολύ εύκολα και γρήγορα σε μόνο 5 λεπτά!

Συσκευασμένη, έχει εξαιρετικά μικρό όγκο και άρα πολύ μικρό κόστος μεταφοράς. Συγκεκριμένα, τα 10 τεμάχια καταλαμβάνουν όγκο 2.5×0.80×1.80, δηλαδή μόλις 3,6 κ.μ.!

Υπάρχει ποικιλία σε μεγέθη ώστε να μπορούν να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες κάθε χώρου. Με τον ειδικό σχεδιασμό της MAXMETAL περιορίζονται πολύ οι απώλειες σε τροφές, αφού οι ταΐστρες είναι κατασκευασμένες να βελτιστοποιούν την κατανάλωση της τροφής.

Υψηλής ποιότητας και ελληνικής κατασκευής!​

Ταΐστρα εριφίων
με ανοιγόμενο καπάκι

ταίστρα εριφίων

Παραδοσιακές ταΐστρες χόρτου-καρπού Maxmetal

Πρόκειται για έναν πολύ πρακτικό τρόπο ταΐσματος αιγοπροβάτων με άχυρα, τριφύλλι κ.λ.π.

Οι σκάφες χόρτου-καρπού Maxmetal κατασκευάζονται από γαλβανισμένο υλικό εξαιρετικής ποιότητας ώστε να αντέχουν στις συνθήκες ενός στάβλου.

Είναι μία πανίσχυρη κατασκευή που όμως συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται πολύ εύκολα και γρήγορα, μικρότερο κόστος μεταφοράς.

Υπάρχει ποικιλία σε μεγέθη ώστε να μπορούν να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες κάθε χώρου.

Με τον ειδικό σχεδιασμό των σκαφών χόρτου Maxmetal, περιορίζονται πολύ οι απώλειες σε τροφές, αφού είναι κατασκευασμένες να βελτιστοποιούν την κατανάλωση της τροφής.

Συσκευασία 9 τεμαχίων, διαστάσεων 1,60×1,40×2.50μ.