ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΣΚΟΙ

Μεταλλικοί Προκατ Οικίσκοι με τη ΔΥΝΑΜΗ της MAXMETAL

Αναζητάτε μια Γρήγορη, Πρακτική και Οικονομική λύση χωρίς την ανάγκη για άδειες ή επιπλέον γραφειοκρατικές διαδικασίες; Στην MAXMETAL, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Μελετάμε τον διαθέσιμο χώρο σας και κατασκευάζουμε Μεταλλικούς Προκατ Οικισκούς που ανταποκρίνονται πλήρως και αποδοτικά στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις.

Οι Μεταλλικοί Προκατ Οικισκοί μας καλύπτουν μια ευρεία γκάμα χρήσεων, είτε πρόκειται για επαγγελματική χρήση είτε για ιδιωτική. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποθήκες, γκαράζ, κιόσκια, περίπτερα, γραφεία ή ακόμη και ως οικίσκοι για φωτοβολταϊκά πάρκα.

Οι συνήθεις διαστάσεις των μεταλλικών οικισκών μας είναι 3Χ3 και 6Χ6, χωρίς να είναι δεσμευτικές. Επιλέξτε την λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας με την MAXMETAL.

Υπάρχει μια ποικιλία επιλογών για την πλαγιοκάλυψη και την οροφή:

Τα πάνελ πολυουρεθάνης που χρησιμοποιούμε προσφέρουν εξαιρετική θερμική και ηχητική μόνωση. Το υλικό αυτό αποτελείται από δύο μεταλλικά ελάσματα πάχους 0,5 χιλιοστών, με ένα ενδιάμεσο στρώμα αφρού πολυουρεθάνης ως μονωτικό υλικό.

Η χρήση λαμαρίνας μπορεί να μειώσει ακόμη περισσότερο το κόστος κατασκευής, αλλά παράλληλα μειώνει την ποιότητα της μόνωσης. Παρόλα αυτά, αποτελεί μια καλή και οικονομική λύση για αρκετές περιπτώσεις.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα εκ των υστέρων προσθήκης επιπλέον κάλυψης των μεταλλικών πανελ με πάνελ πέτρας, σοβά και άλλα υλικά, προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις για τις ανάγκες σας.

*Διαρκεί μόνο ένα λεπτό